• 0734 176 139
  • office@plandoomin.ro
CERERE OFERTA
sapa autonivelanta

Aplicare sapa autonivelanta

1. Informatii tehnice

Sapele autonivelante sau de egalizare se prezinta sub forma unei pulberi fine din ciment amestecat cu nisipuri, minerale si diversi aditivi. Inainte de turnarea sapei, suprafetele trebuie sa fie uscate si curate. Dupa turnare, sapa se intareste, rezultand un strat compact, nivelat si fara fisuri. Sapa autonivelanta se foloseste in spatii acoperite, dar poate fi utilizata si in cadrul teraselor semiacoperite.
Inainte de aplicarea sapei autonivelante se amorseaza stratul suport pentru a spori aderenta sapei autonivelante. La aplicarea corecta din punct de vedere tehnologic, se obtine o suprafata optima pentru montarea pardoselilor din: placi ceramice, piatra naturala, pardoseala din PVC, cauciuc, parchet, sape epoxidice etc. Timpul de uscare a unei sape autonivelante de 2-3 mm, este aproximativ de 24 de ore. Un strat de 10 mm de sapa se usuca in 7 zile, la o temperatura de +20°C si o umiditate relativa a aerului de 65.

2. Recomandari

Temperatura ideala de aplicare trebuie sa fie intre +5°C si +30°C. Pana la uscarea totala sapei autonivelante, suprafata acesteia trebuie protejata de ploaie si de razele puternice ale soarelui. In functie de destinatia finala a pardoselii si de tipul de pardoseala ce urmeaza a se monta pe sapa de egalizare, recomandam sa se tina seama atat materialele folosite, cat si de tehnologia de executie (mortare speciale, lianti speciali, mortare traditionale, preparate sau nu in santierul de lucru).


Lucrari de cea mai inalta calitate si rezistente in timp !
Oferim garantie pentru toate lucrarile executate.


Pompe si accesorii pentru turnare si finisare sapa


pompa sapa TURBOSOL

Pompa sapa TURBOSOL

Pompa cu motor trifazat pentru turnare sapa, care asigura malaxarea si transportortul materialului.

elicopterizare sapa

Elicopter sapa HG S60

Masina elicopter pentru slefuire sape, beton si suprafete comerciale. Functioneaza cu motor pe benzina.

elicopterizare beton

Elicopter beton HG S650

Masina elicopter pentru netezirea sapelor si a placilor de beton. Functioneaza cu motor pe benzina.

rigla vibranta Masalta

Motor rigla vibranta Masalta

Rigla vibranta pentru compactarea sapelor si a pardoselilor industriale. Motor alimentat pe baza de benzina.